Την Παρασκευή 28 Ιουλίου, τα μέλη του Πολυδύναμου Κέντρου Ελευσίνας του ΚΕΘΕΑ Νόστος συμμετείχαν στο 13ο Athens Open Air Film Festival, παρακολουθώντας την ταινία «Moulin Rouge», στο θερινό κινηματογράφο της Ακαδημίας Πλάτωνος, για μία και μοναδική προβολή. Η συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη κινηματογραφική εμπειρία έγινε με τη θερμή υποστήριξη της Κινηματογραφικής Εταιρείας Αθηνών.

Από τη μία ο υπέροχα διαμορφωμένος χώρος της Ακαδημίας Πλάτωνος και από την άλλη, η προβολή μιας ταινίας συνυφασμένης με την αναπαραγωγή αξιών και ιδανικών, όπως η γνώση, η ελευθερία, ο στόχος, το όραμα, η συλλογικότητα, η αλλαγή, δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα.

Μετά την προβολή της ταινίας και στο πλαίσιο ενός υπέροχου δείπνου το προσωπικό και τα μέλη της μονάδας συζητήσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις και βρεθήκαμε σ’ ένα διαφορετικό περιβάλλον από το συνηθισμένο.

Μια πολύ ωραία δράση που έδωσε την ευκαιρία στα μέλη των θεραπευτικών ομάδων του Πολυδύναμου Κέντρου Ελευσίνας να δημιουργήσουν θετικές εμπειρίες. Αναμνήσεις που ενδυναμώνουν και ενισχύουν σχέσεις, στόχους, κίνητρα και ξεκαθαρίζουν την απόφαση για ένα μέλλον χωρίς εθισμούς.

Ευχαριστούμε το εστιατόριο «Γαλιάντρα» για τη φιλοξενία, την υποστήριξη και την  προσφορά των αναψυκτικών στα μέλη της μονάδας.

Μην ξεχνάς έχεις επιλογή

30 χρόνια ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.