Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Ο.Η.Ε. κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου 2010, τα Θεραπευτικά Προγράμματα ΚΕΘΕΑ «ΝΟΣΤΟΣ» και ΚΕΘΕΑ «ΕΞΑΝΤΑΣ», πραγματοποίησαν για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Ελευσίνα και τον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ ξεκίνησε στην Ελευσίνα στις 19/06, στην πλατεία Ηρώων, όπου πραγματοποιήθηκε ποδηλατοδρομία με τη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής και μελών των Θεραπευτικών Προγραμμάτων ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ και ΕΞΑΝΤΑΣ. Στη συνέχεια ακολούθησε εργαστήρι διαδραστικής ζωγραφικής με γλαστράκια και διαδραστικά παιχνίδια από τους scoutway.

Κατόπιν βρεθήκαμε στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά στις

Συναυλία με τους Lexicon Project, Πάνο Μουζουράκη & Γιώργο Μυλωνά

26/06, όπου πραγματοποιήθηκε ποδηλατικός γύρος, έγινε κατασκευή πανό graffiti στον ανοιχτό χώρο της πλατείας, ενώ παράλληλα λειτουργούσε εργαστήρι ζωγραφικής. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίδειξη δεξιοτεχνίας bmx και η βραδιά έκλεισε με μια μεγάλη συναυλία από τους Lexicon Project, το Γιώργο Μυλωνά και τον Πάνο Μουζουράκη.

Την επόμενη μέρα 27/06 το φεστιβάλ κορυφώθηκε με τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 στην πλάζ «βοτσαλάκια» με τη συμμετοχή μελών του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ και ΚΕΘΕΑ ΕΞΑΝΤΑΣ, άλλων Θεραπευτικών Προγραμμάτων, μελών ΜΚΟ, Προσκόπων και άλλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *