HMERIDA1

Την Πέμπτη 19.04 από τις 10:00-15:00 πραγματοποιήθηκε στο ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ συνάντηση δικτύωσης με φορείς που δραστηριοποιούνται στις περιοχές του Πειραιά, των Δήμων Κερατσινίου-Δραπετσώνας και του Δήμου Κορυδαλλού, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Η συνάντηση αυτή ήταν το επιστέγασμα τόσο μακροχρόνιας συνεργασίας όσο και μιας σειράς συναντήσεων-επισκέψεων από προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στους χώρους δομών ψυχικής υγείας και κοινωνικής πρόνοιας κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2018.

Οι επαγγελματίες που συμμετείχαν σε αυτήν την πρώτη συνάντηση δικτύωσης, καθώς πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλες, προέρχονταν από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Κορυδαλλού, από το Κ.Ψ.Υ. Κορυδαλλού (Ψ.Ν.Α. Δρομοκαϊτείου), από τη Δομή Αστέγων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, από τον Ξενώνα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Πειραιά του ΚΕΕΛΠΝΟ και από την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Πειραιά.

Από το ΚΕΘΕΑ συμμετείχε επιστημονική ομάδα προσωπικού από όλες τις συμβουλευτικές και θεραπευτικές μονάδες του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, καθώς και η υπεύθυνη της μονάδας Street Work του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ.

Η διευρυμένη αυτή συνάντηση εκπροσώπων δομών κατά γενική ομολογία εξυπηρέτησε την επικαιροποίηση της γνώσης για τη λειτουργία του Θεραπευτικού Προγράμματος, στο οποίο έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, την αλληλοενημέρωση, την διασύνδεση, την ανταλλαγή απόψεων και την ανάδυση ιδεών και προτάσεων συνεργασίας.

Την συνάντηση φιλοξένησε στους χώρους του το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν!!HMERIDA2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *