ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την  26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών,  το Σωματείο «ΘΗΣΕΑΣ» Πρόγραμμα Απεξάρτησης από τα Ναρκωτικά του Δήμου Καλλιθέας σε συνεργασία με την Μονάδα Απεξάρτησης 18 Άνω – Ψ.Ν.Α. και το ΚΕΘΕΑ-ΝΟΣΤΟΣ,  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανώνουν τουρνουά ποδοσφαίρου σε γήπεδο 5Χ5, με την συμμετοχή της εθνικής  ομάδας αστέγων του περιοδικού « ΣΧΕΔΙΑ». Το τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 17:30  σε γήπεδο του Δήμου Καλλιθέας πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ Ταύρου επί των οδών Παναγή Τσαλδάρη και Μενελάου.

Επίσης από τα ίδια κέντρα συνδιοργανώνεται ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα σε μεικτή ομάδα ποδοσφαίρου των προαναφερόμενων φορέων   και  την  ομάδα   παλαιμάχων του Ατρομήτου Αθηνών.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα 24 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο ΝΤΑΜΑΡΙ  στις εγκαταστάσεις των Ακαδημιών  Ατρομήτου επί των οδών Ρέας  και Χρυσανθέμων, Κηπούπολη – Περιστέρι.

Σκοπός των παραπάνω εκδηλώσεων είναι να αναδείξουν την αξία του αθλητισμού στην ολοκληρωμένη διάπλαση της προσωπικότητας των νέων ανθρώπων, καθώς επίσης και την ανάγκη υποστήριξης των προγραμμάτων κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης των απεξαρτημένων από εξαρτησιογόνες ουσίες ατόμων.

Σας Περιμένουμε!

18 ANV ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΤΟΣ ΘΗΣΕΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΕΘΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.